Кошик
114 відгуків
!FEST FOOD MISSION
+380 (96) 169-74-46
Менеджер по роботі із замовленнями
+380 (68) 946-40-46
менеджер з питань співпраці

Політика конфіденційності

Ця Політика конфіденційності описує, як https://foodmission.co («Сайт» або «ФЕСТ Фуд Мішн» або «ми») збирає, використовує та розголошує вашу особисту інформацію, коли Ви відвідуєте або робите покупку на Сайті.

Ми прагнемо захищати Вашу конфіденційність в мережі Інтернеті і через це вживаємо всі заходи задля забезпечення збереження Вашої конфіденційності на цьому сайті. Нижче Ви знайдете нашу повну політику конфіденційності, яка пояснює, як ми ставимося до збору та використання персональних даних та/або загальних даних про використання Сайту.

Мета: забезпечення реалізації відносин у сфері реклами, маркетингу та збору персональних даних у комерційних цілях; забезпечення комунікацій з клієнтами; вивчення попиту клієнтів; забезпечення реалізації цивільно-правових, податкових відносин та відносин у сфері бухгалтерського обліку.

ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Яку інформацію ми збираємо: Сайт може збирати персональну інформацію  від відвідувачів Сайту задля надання якісних послуг користувачам Сайту. Єдина ідентифікаційна інформація, яку збирає Сайт, — це інформація, добровільно надана відвідувачами сайту під час сеансів використання сайту. Ідентифікаційна інформація зазвичай стосується такої інформації, як ім’я, прізвище, вулична адреса, адреса електронної пошти та номер телефону. На додаток до персональної інформації, Сайт також збирає загальну інформацію про використання сайту, щоб допомогти в наших зусиллях щодо постійного покращення нашого сайту. Ця інформація включає в себе такі дані, як IP-адреса, тип браузера, тип пристрою, чи відповіли ви на конкретне оголошення та/або як ви переглядаєте Сайт під час сеансів використання.

Де і коли ми збираємо інформацію: персональну інформацію збираємо лише тоді, коли вона добровільно надається користувачами Сайту під час їх сеансів використання Сайту. Ми можемо запитувати персональну інформацію в таких місцях: під час оформлення замовлення, під час реєстрації на розсилку електронної пошти та/або під час взаємодії зі службою підтримки клієнтів та/або під час взаємодії з представниками Сайту. Загальні дані про використання сайту збираються за допомогою файлів Cookie. Для отримання додаткової інформації про файли Cookie, будь ласка, перегляньте розділ «Використання файлів Cookie» нижче. Ми використовуємо Вашу персональну інформацію для обробки замовлень, спілкування з Вами про послуги нашого сайту та надання вам рекламних пропозицій, якщо це дозволено відповідно до законодавства держави у якій Ви зараз знаходитеся. Персональна інформація може передаватися третім особам, якщо це необхідно для надання Вам послуг нашого Сайту, наприклад, для створення транспортних етикеток або для взаємодії з нашою командою підтримки клієнтів або для надання Вам цікавих пропозицій від наших партнерів. Ми не продаємо жодних ідентифікаційних даних третім сторонам. Ми використовуємо загальні дані про використання сайту для проведення статистичного аналізу нашого сайту з метою підвищення його ефективності. Такими даними ми можемо поділитися з афілійованими компаніями та/або третіми особами, якщо це необхідно, з метою покращення на продукти та послуги нашого сайту. Ми не продаємо загальні дані про використання сайту третім сторонам.

Як ідентифікаційні дані, так і загальні дані про використання сайту можуть поєднуватися з іншою доступною інформацією про користувачів, як-от демографічна інформація та історія покупок, яка може бути доступна з наших записів та/або з інших джерел. Цю інформацію ми можемо поділитися з нашими афілійованими компаніями, партнерами та/або третіми особами, щоб підвищити ефективність сайту або зробити майбутні маркетингові зусилля більш ефективними. Ми також можемо використовувати персональні дані для аналітичних і маркетингових цілей, включаючи аналіз використання вами нашого сайту та вашої діяльності на інших сайтах.

Ми також можемо покращити або об’єднати персональні дані з даними файлів Cookie, які ми збираємо, або, можливо, об’єднати дані третіх сторін, щоб створити більш повний профіль про користувача. Ця інформація буде зберігатися в захищеній базі даних у середовищі Sparta Loyalty System (Sparta Loyalty Sp. z o.o. (Sparta Loyalty LLC), Republic of Poland, European Union) і не буде передана третім особам без вашої попередньої згоди, окрім інформації, яка може відповідно до цієї Політики бути передана третім особам.

ПОВЕДІНКОВА РЕКЛАМА (COOKIES ТРЕТІХ ОСІБ)

Для поліпшення надання наших послуг, служби, що містяться в даному Розділі, дозволяють нам відстежувати та аналізувати веб-трафік і можуть використовуватися для відстеження поведінки Користувача.

Відстеження конверсій оголошень Facebook (Facebook Ads Conversion Tracking) (Meta pixel) (Meta, Inc.)

Відстеження конверсій реклами Facebook (Meta pixel) — це аналітична служба, що надається компанією Meta Platforms, Inc., яка пов’язує дані рекламної мережі Facebook із діями, що виконуються на сайті та/або у додатку та/або у пошуковій системі та/або браузері. Facebook pixel відстежує конверсії, які можна віднести до реклами у Facebook, Instagram та Audience Network. Збираємо персональні дані: файли cookie; дані про використання Користувачем Сайту.

Відстеження конверсій Google Ads (Google Ads Conversion Tracking) (Google Inc.)

Відстеження конверсій Google Ads – це аналітична служба, що надається Google LLC або Google Ireland Limited, залежно від місця доступу до цього сайту та/або додатку та/або пошукової системи та/або браузера, яка з’єднує дані рекламної мережі Google Ads із діями, що виконуються на цьому сайті та/або в спеціалізованому додатку. Збираємо персональні дані: файли Cookie; дані про використання.

Розширення для медійної реклами для Google Analytics (Display Advertising extension for Google Analytics) (Google Inc.)

Google Analytics на цьому сайті та/або додатку та/або пошуковій системі та/або браузері може використовувати рекламу Google LLC або Google Ireland Limited на основі інтересів, дані сторонньої аудиторії та інформацію з файлу(ів) Cookie DoubleClick, щоб розширити аналітику демографічними даними, інтересами та даними про взаємодію з рекламою. Збираємо персональні дані: файли Cookie; дані про використання.

Google Analytics (Google Inc.)

Google Analytics – це служба веб-аналізу, що надається компанією Google Inc. (далі – Google). Google використовує зібрані дані для відстеження та перевірки використання цього сайту та/або додатку та/або пошукової системи та/або браузера, для підготовки звітів про його діяльність та надання йому доступу до інших служб Google. Google може використовувати зібрані дані для контекстуалізації та персоналізації реклами власної рекламної мережі.Збираємо персональні дані: файли Cookie; дані про використання.

Якщо ви віддаєте перевагу, щоб ми не передавали надану вами персональну інформацію та інформацію про ваше замовлення маркетинговим партнерам або навіть видаляли її з наших баз даних, зв’яжіться з нами за адресою:

Електронна пошта: info@lokal.lviv.ua

COOKIES (FIRST PARTY COOKIES)

Файл cookie – це невелика кількість інформації, яка завантажується на ваш комп’ютер або пристрій, коли ви відвідуєте наш Сайт. Ми використовуємо ряд різних файлів Cookie, включаючи функціональні, продуктивні, рекламні та соціальні медіа чи контент Cookie. Файли Cookie покращують Ваш досвід перегляду, дозволяючи Сайту запам’ятовувати ваші дії та налаштування. Файли Cookie також надають інформацію про те, як люди користуються Сайтом, наприклад, чи вони вперше відвідують його, чи вони часті відвідувачі.

Ми використовуємо наступні файли Cookie, щоб оптимізувати Ваш досвід роботи на нашому сайті та надавати наші послуги.

Файли Cookie, які використовуються на Сайті

Найменування

Призначення

Необхідні файли cookie, для функціонування Сайту

csrf_token

Цей файл cookie використовується Cloudflare для визначення довіреного веб-трафіку.

Файли cookie для правильного функціонування Сайту

_ga

Ця назва файлу cookie пов’язана з Google Universal Analytics, яка є значним оновленням аналітичної служби Google, яка використовується частіше. Цей файл cookie використовується для розрізнення унікальних користувачів шляхом призначення випадково згенерованого числа як ідентифікатора клієнта. Він додається до кожного запиту сторінки на сайті та використовується для обчислення даних відвідувачів, сеансів і кампаній для аналітичних звітів сайтів.

_gid

Цей файл cookie встановлюється Google Analytics. Він зберігає та оновлює унікальне значення для кожної відвіданої сторінки та використовується для підрахунку та відстеження переглядів сторінок.

_ga_TS7XQF5DBR

Цей файл cookie використовується Google Analytics для збереження стану сеансу.

_ga_T7S2G9Q21Q

Цей файл cookie використовується Google Analytics для збереження стану сеансу.

Файли cookie для здійснення таргету

_fbp

Використовується Meta для надання ряду рекламних продуктів, таких як призначення ставок у реальному часі від сторонніх рекламодавців.

test_cookie

Цей файл cookie встановлюється DoubleClick (який належить Google), щоб визначити, чи підтримує браузер відвідувача Сайту файли cookie.

_gcl_au

Використовується Google AdSense для експериментів із ефективністю реклами на Сайтах, які використовують їхні служби

cid

Цей файл cookie використовується для покращення реклами для відвідувачів Сайту. Він може перенаправляти більш релевантну рекламу до відвідувача та допомагає покращити звіти про ефективність кампанії

IDE

Цей файл cookie встановлюється компанією Doubleclick і містить інформацію про те, як кінцевий користувач використовує Сайт, і будь-яку рекламу, яку кінцевий користувач міг бачити перед відвідуванням зазначеного Сайту.

Тривалість часу, протягом якого файл Cookie залишається на вашому комп’ютері або мобільному пристрої, залежить від того, чи є він «постійним» чи «сесійним». Сеанси тривають до тих пір, поки ви не припините перегляд, а постійні файли Cookie тривають до закінчення терміну їх дії або до видалення. Більшість файлів Cookie, які ми використовуємо, є постійними та закінчуються від 30 хвилин до двох років від дати їх завантаження на Ваш пристрій.

Ви можете керувати файлами Cookie різними способами. Пам’ятайте, що видалення або блокування файлів Cookie може негативно вплинути на Ваш досвід роботи з Сайтом, і частини нашого Сайту можуть бути недоступні повністю.

Більшість браузерів та/або додатків автоматично приймають файли Cookie, але ви можете вибрати, чи приймати файли Cookie, за допомогою елементів керування браузера та/або додатку, які часто можна знайти в меню «Інструменти» або «Налаштування». Додаткову інформацію про те, як змінити налаштування вашого браузера та/або додатку або як блокувати, керувати чи фільтрувати файли Cookie, можна знайти у файлі довідки вашого браузера або на таких сайтах, як www.allaboutcookies.org.

Крім того, зверніть увагу, що блокування файлів Cookie не може повністю запобігти тому, як ми ділимося інформацією з третіми сторонами, такими як наші партнери.

ЗАУВАЖТЕ, що оскільки немає чіткого розуміння у законодавстві того, як реагувати на сигнали, які створюються на Вашому браузері та/або додатку, «Не відстежувати», ми не змінюємо наші методи збору та використання даних, коли виявляємо такий сигнал у Вашому браузері та/або додатку.

СТРОК ОБРОБКИ

Строк обробки Ваших персональних даних і на який Ви надаєте згоду є 10 років з моменту отримання такої інформації від субʼєкта персональних даних та згоди на обробку персональних даних.

ЗМІНА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧА

Змінювати та редагувати свої персональні дані Ви можете за допомогою надсилання повідомлення на пошту з вказівкою актуальних персональних даних. У разі того, якщо Ви хочете здійснити видалення персональних даних з нашої системи, просимо надіслати повідомлення з змістом «Прошу видалити персональні дані «Ваше Прізвище, Імʼя і По—батькові (якщо існує)» з електронної пошти, яку Ви попередньо вказали під час здійснення первинного замовлення.

ОТРИМАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ВІД ФЕСТ ФУД МІШН

EЛЕКТРОННА ПОШТА

Ми періодично надсилаємо електронні листи нашим підписникам електронної пошти, щоб допомогти вам інформувати Вас про наші нові продукти, функції та/або спеціальні акції. Ми надсилаємо електронні листи лише людям, які дали згоду на обробку персональних даних, і які надали нам свою електронну пошту для звʼязку. У кожному електронному листі, який ми розповсюджуємо, ми включаємо інструкції щодо того, як скасувати підписку на наш список підписників електронної пошти.

ТЕЛЕФОННИЙ НОМЕР

Вводячи свій номер телефону, Ви погоджуєтеся з тим, що ми можемо надсилати Вам текстові сповіщення та текстові маркетингові пропозиції.

Ви також можете зв’язатися з нами для отримання додаткової інформації. Якщо ви бажаєте відмовитися, виконайте наведені вище процедури.

ОНЛАЙН-ПОЛІТИКА ДЛЯ ОСІБ ВІКОМ ДО 18 РОКІВ

Цей сайт не призначений для дітей віком до 18 років, і жодна інформація не повинна надаватися через Сайт особами віком до 18 років без дозволу та відома батьків або опікунів.

БЕЗПЕКА САЙТУ

Наш Сайт використовує безпечну технологію шифрування, щоб захистити вашу ідентифікаційну інформацію та будь-яку іншу інформацію, введену на нашому Сайті. На це вказує "https" перед нашим доменом в адресі нашого Сайту, а також повідомлення "Безпечно" або значок замка, який відображається в більшості браузерів.

ПРИЙМАННЯ УМОВ ТА ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Використовуючи наш Cайт, ви даєте згоду на збір і використання цієї інформації ФЕСТ Фуд Мішн відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Якщо ми вирішимо змінити нашу політику конфіденційності, ми опублікуємо ці зміни на цій сторінці, щоб ви завжди були в курсі наших найновіших політик конфіденційності.

Під «ФЕСТ Фуд Мішн», «ми» та/або «Сайт» розуміється Товариство з обмеженою відповідальністю «Системи лояльності», яке знаходиться за адресою: 79008, м. Львів, вул. Федорова, 29.

ЗМІНИ

Ми можемо час від часу оновлювати цю Політику конфіденційності, щоб відобразити, наприклад, зміни в нашій практиці або з інших оперативних, правових чи нормативних причин. Нова редакція даної Політики набуває чинності з моменту її публікації на Сайті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner